Heidag op het water
Frisse zeelucht, wind in de haren, zon op het gezicht, het geluid van golvend water op de achtergrond. Ideale omstandigheden om met uw Management Team na te denken over uw persoonlijke uitdagingen en ambities in relatie tot de strategie van uw bedrijf.

Teamdag op het water
Zijn de verwachtingen van uw teamleden ten aanzien van elkaar en hun leidinggevende niet duidelijk?
Verloopt de onderlinge samenwerking moeizaam?
Laat de communicatie te wensen over?
Dan is een teamdag op het water een uitgelezen kans om alle pijnpunten met elkaar uit te wisselen en concrete afspraken te maken over verbeteracties.
Op een zeiljacht bent u de hele dag actief bezig en tegelijkertijd op elkaar aangewezen. Dit maakt een teamdag op het water uitermate geschikt voor teambuilding.

Bavaria-Cruiser-46
Bavaria Cruiser 46

Lees meer…

Relatiedag op het water
Een zeiljacht is ook een unieke locatie om in te zetten voor relatiebeheer. U bent in een ontspannen sfeer actief bezig met uw klanten of samenwerkingspartners en hebt daarbij voldoende gelegenheid voor onderlinge contacten en het uitwisselen van idee├źn over een intensivering van de samenwerking.

Loxley
Vanaf mei 2016 beschikt Overstag over een gloednieuw, comfortabel zeiljacht: Loxley, een 46-voet Bavaria Cruiser.
De Buyshaven in Enkhuizen blijft onze thuishaven. Enkhuizen is centraal gelegen en een ideale uitvalsbasis voor dagtochten op het IJsselmeer en Markermeer. Afhankelijk van de weersomstandigheden kunnen we van daaruit de haven aandoen van Volendam, Hoorn, Urk, Stavoren of Amsterdam.

Enkhuizen
Enkhuizen

Alle hens aan dek
Loxley biedt, naast de schipper, plaats aan maximaal acht gasten.
Wanneer u kiest voor een 2-daags arrangement en u wilt op de boot slapen, is het aantal gasten beperkt tot 4. Uitwijken naar een hotel kan natuurlijk ook.
Wij helpen u graag aan sfeervolle accommodatie passend binnen uw budget.

De Schipper
Frank van den Bemd is als schipper en gastheer verantwoordelijk voor de veiligheid en taakverdeling aan boord. Daarnaast weet hij met zijn ruime ervaring als trainer-adviseur op een inspirerende manier de discussie op gang te krijgen en deze te leiden.

De-schipper